Momenteel ben ik bijna 10 jaar aan het werk als waarnemend huisarts. Dit houdt in dat ik op verschillende plekken als huisarts werkzaam ben, meestal voor een lange periode. Zoals bij een solopraktijk, een gezondheidscentrum of de huisartsenpost. Om hier te komen heb ik eerst de zesjarige studie geneeskunde gedaan en daarna de driejarige huisartsenopleiding.

Alles bij elkaar ben ik dus al bijna twintig jaar bezig met gezondheid, iets wat me altijd blijft boeien en waar je eigenlijk nooit uitgeleerd in raakt. Schrijven vind ik daarnaast van jongs af aan leuk om te doen. Neem de combinatie gezondheid + schrijven en het eindresultaat is deze website.

Alle tips en verhalen zijn door mij persoonlijk geschreven, gebaseerd op alles wat ik tegenkom in mijn leven als huisarts. Deze zullen regelmatig aangevuld worden met weer nieuwe, interessante onderwerpen. Belangrijk voor mijzelf is dat ik alleen adviezen geef waar ik volledig achter sta, geschreven in begrijpelijke taal.

Lees rustig de tips door en kijk waar je in jouw leven nog positieve veranderingen kan maken of laat je verrassen door de meeslepende verhalen uit de praktijk.

 

 

Op de hoogte blijven van een nieuwe blog? Volg me dan op Instagram.

Of heb je een leuk idee als onderwerp? Neem gerust contact met me op.